söndag 6 september 2009

Haft en bra dag i Högbo bruk

När vi gick upp i morse och gick våran morgon kiss så regnade det. Kände mig inte alls sugen på att sätta mig i bilen och tillbringa dagen ute i regnet. Men vi käkade frukost och gav oss iväg. Det har jag inte ångrat. I högbo regnade det inte men det kom ner nått litet blött några gånger. Men inte så man var tvungen att gå och gömma sig.

Som det här var Astrids första start i championklass så kändes det lite nervöst. Att man sedan fick höra att domaren var lite snål på ck gjorde inte det hela bättre. Astrid och två tikar till var det i chklass. Astrid kände nog på sig att det inte riktigt var som vanligt som jag fick ställa om och ställa om innan jag blev nöjd. Men lillstrumpan gör alltid som man vill. Hon har blivit en klippa i utställningsringen. Hade tänkt att vi skulle springa in med en vinnar attityd men den försvann i nervositeten. Slutade med att Astrid blev 2:a i chklassen och sedan blev det kortis i hjärnan. Fattade nada när de sa men det blir ju en bästa tik också. Va sa jag som om jag aldrig har varit på utställning någon gång i mitt liv. Anka var också anmäld och blev BIR veteran med ck. Det var nästan roligast :)

I bästa tik blev Astrid BT-2 och Anka BT-4. Vilken bra dag det var för oss. Jag hade hoppats på att Anka skulle plocka en placering men man vet ju aldrig. Hon slutade sedan dagen med att bli BIS-5 veteran. Jag är jättenöjd behöver jag säga annat :))))) Tack tack Jenny Nyström för att att du visar min gamla pärla så fint.

Jag vill också passa på och säga grattis till Carina med familj som fick sitt första cert på Hajen idag. Och inte vilket cert som helst utan ett från svvk. Kanske förde Jimmy tur med sig du får ta med honom flera gånger. Anka tackar också för de fina köttbullarna som han matade henne med. Hon säger att han kan få hålla i henne flera gånger.

2 kommentarer:

Helena sa...

Åååååh, GRATTIS! Vad roligt! Vill gärna höra sen om konkurrensen ;-)
Kram

Norbergarna sa...

Grattis till strålande resultat i dag!! Vad kul!!
Och tack!! Jag fattade åxå "nada" att certet var vårat. Va?! Jaha..?! Hur galet som helst!! Och vet du...Jimmy tyckte det var jättekul att vara med...;)Han är ju kock så han vet att kvinnans hjärta går genom magen så även på hundar verkar det vara=))
Och krya på dig...=)

Kram!