fredag 25 september 2009

Dax att en blir två

I morgon lördag åker jag och Astrid upp till fjällen för att hämta hem Maya. Anka kommer att bli kvar en vecka till med min mamma. Vi kommer att åka upp med mammas sambo Bengt och det ska bli lite skönt att se nått annat i två dagar.

Maya och Anka har haft det bra har jag fått rapporter om. De har levt lite rövare med mamma och hittat på lite bus. Men det är ju som det ska vara med faraohundar. Mamma tror att Maya speciellt börjar fundera var jag har tagit vägen så det ska bli kul att se vad hon säger i morgon. Jag och Maya har ett speciellt band till varandra som det bara var vi ett tag innan de andra kom in i bilden. Jag vet att jag är Mayas allt och hon är mitt. Tycker ju så klart om de andra lika mycke men Maya är speciell :) för mig.

Det ska bli kul att träffa kamelerna i morgon. Men jag måste säga att jag och Astrid har hafte en toppen vecka tillsammans. Det har varit kul och lärorikt för lillstrumpan att vara själv och att jag vet att hon klarar av att vara det utan att hon hittar på nått dumt.

Inga kommentarer: