måndag 21 september 2009

Anka har jagat idag

Anka och Maya är ju som sagt i fjällen och idag har Anka fått testa på hur det är att jaga hare. Haren fick väll en halv hjärtinfarkt av att ha en röd jätteråtta efter sig vrålandes. Som tur var för hare och Anka så tog den skydd under ett hus. Anka är väll inte den som tänker att man kanske är lite äldre och kanske inte ska ta ut sig totallt för en liten hare. Mamma påtalade också att hon hade riktigt mycke knäck i öronen. Hörde nada med andra ord.

Mamma berättade också att hon var aldelles paff efter händelsen. Hon tror att det är för att Bengt sprang efter och skällde lite på henne. Anka är väll inte direkt van med att mys mormor och mysmorfar kan höja rösten. Jag tror att hon är trött och tänker på den underbara jakten. Kan även berätta att Maya var lite upprörd som inte fick deltaga i jakten. I natt drömmer hon nog trevliga drömmar om den lilla haren och haren drömmer nog äckliga drömmar om den superstora skällande råttan.

1 kommentar:

Norbergarna sa...

Ha ha vilket äventyr!!!

Och nej vi har inte anmält till Hågelby. Det som ligger i Stockholmstrakten känns lite otäckt.. Du vet bilkörningen..Fast det vore förskräckligt roligt att åka på den sora, stora "stora hund" i December...Ska du på någon av dem?
Och tack för ditt inlägg, blev jätteglad=))