torsdag 25 september 2008

Jag vill ha

När jag såg den här hästen av rasen American Saddlebred på blocket så kände jag bara ett enda stort JAG VILL HA begär. Den här rasen har ända sedan jag var liten varit en favorit. Hade jag kunnat eller haft råd hade jag helt klart kollat in den här. Jag älskar mina hundar över allt men den stora passionen här i livet är ändå hästar. Men som det kostar en hel del både i inköp och att äga så har det aldrig blivit någon. Innan Maya kom in i mitt liv så red jag en privathäst nästan varjedag. Jag kom rätt snart till insikt att med Maya så gick det inte att helhjärtat satsa på båda mina stora intressen. Så hästarna fick stiga åt sidan och jag slutade att rida. Det är ingenting som jag har ångrat för Maya är mitt allt och hon ger mig så mycket. Sen var jag också rätt trött på att rida andras hästar.

Men någongång ska jag ha en egen häst och då vill jag ha en sådan här på bilden. Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha.

2 kommentarer:

Annakarin @ Mathias.W sa...

otroligt vacker, tidigare hade jag en shetlandsponny & Fjording det var lycka..
Men som du skriver måste man göra olika val här i livet och jag valde att satsa på hundarna, Liv rider dock varje vecka så jag får mysa med hästar ofta iallafall :)

Aphrodite ☾ sa...

När jag såg dina hundar kände jag ett stort JAG VILL HA begär! Jätte fina vovvar, jag äger bara en helvit hårig kissekatt som hårar. hehe ;)