fredag 1 mars 2024

Helt plötsligt var det bara klart

 


Här om dagen fick jag feeling och dansade loss i vardagsrummet och Heras freestyleprogram bara löste sig av sig själv. Det är konstigt att det bara helt så där bara kan lossna och allt bara känns så rätt. Tänk om det alltid kunde vara så. Jag tror man måste ha feeling helt enkelt för att det inte ska bli krystat. 

Hera har även testat sitt program hemma i vardagsrummet och jag tror att det fick godkänt och det är ett väldigt simpelt program. Hade velat ha med skicka till föremål men jag har tagit bort det då det kanske inte kommer att fungera. Bättre att det funkar och vi gör ett bra program i stället. Men om det känns bättre längre fram så kanske jag ändrar lite för det skulle vara kul om det kunde vara med. Hera är grym på det men jag tror att det kan bli svårt som det är ändå utan att behöva springa till en kon också. 

Även Sivans program hängde med och blev nästan klart men det finns lite som man kan fundera på där. Det känns inte helt rätt och lite saker hakar upp sig och kanske är det för svårt för Sivan. Jag kanske måste testa en ny början mot den som är bestämd. Men vi får fundera vidare på den. 

Angående mitt klotter man måste sikta mot stjärnorna och tror på sig själv. Jag tror på mig och minigrisarna men det kan alltid komma små bump på vägen. Det är detta som gör det så spännande och det är verkligen spännande nu då jag inte har en endaste liten aning om hur de kommer att bete sig i skarpt lägen. 

Jag tro absolut att de kan springa fram till domaren och hälsa. Sivan kanske hänger på bordet och stampar med foten för att det luktar något gott. Hera kanske fastnar i mattan eller varför inte tar en rejäl bit av mattan om hon tycker att det skulle vara gott. Det som skulle chocka mig mest var om de uppförde sig exemplariskt och gjorde som planen är. 

Lösenordet är nu ändrat på hundaktiv och minigrisarna är anmälda till sin första freestyletävling. Det blir ett spännande 2024. 

Inga kommentarer: