fredag 19 december 2014

Freestylekurs

Eftersom Xena är under vila så fick Astrid igår rycka in för att gå kurs i Freestyle.
 
Astrid tyckte att det var jättekul att vi skulle ut och gå själva men sedan när hon fick hoppa in i bilen såg hon mindre lycklig ut. Stackarn trodde nog vi skulle åka till veterinären. Enda gången hon typ åker i bilen själv. 
 
När vi kom fram till kursen så skällde hon som hon gör när hon är orolig och ville egentligen inte lyssna på sin matte. Men sedan förstod hon att det var annat vi skulle göra men det var fortfarande jobbigt att det var främmande hundar och människor där. Astrid har förändrats mycket med sin sjukdom och reagerar nervöst på nya situationer. Astrid har annars varit så lätt att ta med sig överallt men inte idag. Det gick jättebra att träna och visa upp vad jag hade tänkt mig med mitt program men hela tiden vi var stilla så ville hon låta på det ena eller det andra sättet. Men trotts att hon är väldigt jobbig i när vi ska sitta still så är hon otroligt fin när vi tränar. Hon är så jäkla följsam och tycker att allt är skoj. Svansen går och det lyser i ögonen men direkt vi ska vara still blir hon orolig.
 
Astrid har i alla fall inte träna freestyle men gjorde så fint allt jag bad henne om. Mattes fina lurving. Nej jag ska nog träna in alla programmen med lilla Astrid också. Så får hon visa upp dem först.

Inga kommentarer: