fredag 26 augusti 2011

Utvärdering av foderbyte

Nu har mina hundar ätit Pro Plan lite över två månader så jag tycker att vi kan utvärdera fodret lite. Jag tycker att ett stort minus är att det inte verkar finnas 15 kg säckar. Men i dagsläget så gör det ingenting. Mina kameler har svarat bra på fodret. Måste vara de enda kamelerna i världen som mumsar Pro Plan ;) vi kanske skulle ha sponsring hahaha.


Astrids mjäll har försvunnit och pälsarna är jättefina. Kanske inte så mjuka som de förut var men ändå i en bättre kvalitet. Men det bästa är att de har aldrig varit så bra i magen som de är nu. Fast och bra bajs och inte så mycket bajs. Men det kan också bero på att de inte får så mycket mat. Jag ger dem nu mindre mat än när de gick på Royal men håller sig i samma hull. Ja Astrid får ännu mindre som hon bantar med framgång.


Så klart nöjd med fodret och kommer att fortsätta. Ett annat stort plus är att de som är jägare eller är medlemmar i den där hästklubben får femte eller sjätte säcken grattis om man sparar en grej på säcken och skickar in. Så det är ju tur att mammas sambo är jägare. Så nu jagar vi den där gratissäcken

2 kommentarer:

Anna sa...

Mina faraohundar har ätit ProPlan Lax i nio år och jag skulle inte komma på tanken att byta. Är och har alltid varit jättenöjd! Tidigare åt dom Adult Lax (Salmon) men nu ger jag dem ffaktiskt Senior Lax eftersom fetthalten är lite lägre... Passar fläsk-Adad och sugen-Alice lite bättre. Harkel... Småjävlarna äter ZiwiPeak.

Sandra sa...

Lycka till på foder jakten ;)