torsdag 23 juni 2011

Shoppat hundbok igen :)

Har länge varit sugen på den här boken och nu när jag är lite drabbad av att det är kul att träna och vi ska tävla i lydnad så beställde jag den här boken från adlibris. Väntar med spänning på att den kommer i brevlådan nästa vecka. Som jag nu har börjat träna lite med Astrid med och hon är ett oskrivet kort och inte har nått befäst så kommer det att bli intressant och se om boken kan hjälpa mig och Astrid till ett bli ett bra par.

Så här står det om boken på Niina och Kenth Svartbergs hemsidan

Trots den precision som behövs för att lyckas kan tävlingslydnad vara otroligt fartfyllt och engagerande! I den här boken kan du läsa om hur man med hjälp av belöningar får hunden aktiv, initiativrik och positiv under såväl träning som tävling. Och, inte minst viktigt, hur man lär hunden att utföra snygga prestationer som ger höga betyg på tävlingsplanen. Fokus ligger på hundens inlärningsförmåga och hur man använder den för att träna detaljer som snabba apporteringsgripanden och snygga ställanden i inkallningen. Här beskrivs också hur du lyckas med konsten att få med färdigheterna från träningen in på tävlingsplanen. Med andra ord: en heltäckande bok om tävlingslydnad!.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande, vår bil har gått sönder så jag kommer ingenstans. Just därför har jag funderat på att börja träna Asta lite smått i lydnad, det kan man ju lätt göra på gräsmattan utanför huset. Berätta gärna om boken sen.

Akilles sa...

JAG VET SOFIE! :( kan du tänka dig att enda gången vi inte har med kameran var igår, så hon får göra ett nytt försök nästa vecka o vi åker, då blir det bilder :) :)

Arlo sa...

Det där är en bra bok, hälsar matten som också har den.

Christina Klosterberg sa...

Det är en bra bok. Trevlig läsning! Sen gäller det förstås att omvandla alla tips till verklighet!