tisdag 17 juni 2008

Oturen har drabbat mig igen

Jag måste nog förföljas av otur just nu.

Först brände jag mig på spårlinan och precis som det såret börja läka så händer det nått nytt. Nu har jag fått en inflamation i en talgkötel under bröstet. Var till distriktan idag och hon försökte klämma den och öppna den med en kanyl men det kom inte ut nått. Då säger hon vi kanske måste skära upp den och sätta dränage. Jag höll på att dö för jag är extremt sprut och smärt rädd. Men först skulle vi försöka dra ut varet som är där med asolsprit och förband. Går inte det så får jag ju gå ditt igen och skära upp mig. Jag hoppas verkligen att det går bort nu.

Men jag brukar inte direkt ha tur när det händer nått med min kropp. Det ska alltid vara nått konstigt och invecklat. Jag har haft benröta som liten, opererat tänderna när jag var lite större. De växte helt åt fel håll kan man säga. Jag har haft flera halsbölder som man har fått öppna och som gjorde att jag fick ta bort halsmandlarna. Kan fortfarnade få fruktansvärt ont i halsen och svullna igen.

Så jag hoppas att jag kan ha lite flax den här gången och bara bli bra av ett asolförband. Men jag känner mig inte hoppfull

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Nämen gumman hoppas du e bättre nu kramis