söndag 27 april 2008

Crosstävling i Gävle

Idag har vi varit med och hejat på husse som har tävlat i Gävle. Med och tävlade var även hans bröder Patrik och Anders. Deras mamma Ulla stod för markservicen med mat och annat gott. Hundarna hade det bra i bilen och kollade in omgivningen.
Husse och Maysan på en liten promis imellan kvalen till finalerna som gick senare på dagen.

Husse i gult står på startrakan och väntar in starten. Det är nog det bästa på hela tävlingen när man kollar på. Otroligt spännande.

Här är han fångad på bild när han ska ner för att litet hopp på kanske 13 meter. Ja visst låter det lätt som en plätt :)

Lite vitsippor han vi även med i skogen.

Dogsen kollar in lite crossar som hoppar en bit bort.

Smaskande på grisöron han de även med. Astrid var väldigt intresserad av Maysans bit när hennes var slut.
Nu ligger de som två slappa laxar trötta efter en hel dag utomhus. Matte är även hon väldigt trött och ska snart knoppa isäng. Hur gick det för husse föresten. Det var runt 180 personer anmälda och han kom på plats 12 av 30 i sin final. Var han nöjd inte direkt men sedan kom han på att det är ju inte ens Maj än så det kan ju bara bli bättre. Ja vad ska man säga ;)







3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en härlig dag - så du har en löpfia hemma nu - o jag en med "valpar" fortfarande... trök:/

Anonym sa...

Vilka härliga bilder och vilken härlig dag ni verkar ha haft! Synd att Maysan är så seg bara! ;) På en av biderna ser hon ut lite som Mellon när han är uttråkad. Huvudet hänger och halsen liksom försvinner. Jfr med Astrid som har värsta fina halssträckningen!

Förresten, hur gick det på Rocklunda? Ska du inte blogga om det?

Kram
/Helena

Mirrekex sa...

Hej ohh vilka härliga bilder. Kul att se husse med. Men 12 var väl inte så tokigt eg?? söta hundarna är på alla bilder. Verkar som om ni haft en jättehärlig dag. Hoppas att allt e bra idag Kramis