fredag 14 november 2014

Skönhetsvård

Det underbara vädret vi har resulterar i att kameler och giraffer inte känns allt för fräscha. Nu är de inte långhåriga hundar men de drar ändå in en massa skit och jag är en matte som är allergisk mot grus och sand. Ja jag skulle hysteriskt kunna ställa mig och dammsuga om jag är på det humöret sent på kvällen om grus irriterar mig. Sedan så är inte hanar så värst fräscha heller känner jag. Kissar lite här och lite där och oj det råkade komma på mitt ben men vad gör det. Sedan så har även giraffen kissat på kamelerna några gånger. Jag har då gjort en snabbtvättning av den kamelen. Men nu kändes det som dags att hoppa i duschen.

Sist Tyson duschade här så bakade han upp på badkarskanten och över till kattlådan. Något som inte hade lust att ses upprepas idag. Så jag mutade honom i duschen, en godis här och en godis där. Han såg sedan rätt nöjd ut och stod med öronen framåt och lät sig snällt schamponeras in. Sedan var det dax för Xena och när halva kamelen var blöt försökte hon rymma med ett stort skutt ur badkaren men uppskattade inte sättet matten hög tag i henne i. Nej det är inte skönt när man tar tag i skinnet men jag vill heller inte ha schampo i hela huset som badrumsdörren var öppen. Astrid hon hade inte lust heller att duscha men stod ut. 
 
Under hela tiden tjejerna duschade så stod Tyson inne i badrummet och observerade så det gick rätt till. Det är viktigt att tjejerna blir rätt ompysslade. Han är ju för söt faktiskt. Tjejerna då hade inte lust att se om den andra tjejen fick en bra behandling eller inte. 

När sedan duschen var avklarad så fick Astrid sin tandsten borttagen och det var inte alls kul. Hon blev så stressad så hon skakade. Hon tycker med andra ord att det är rätt otrevligt att ta bort sin tandsten längst bak i munnen. Men hon skötte sig så fint fast hon tycker att det är så obehagligt. Sedan kramades vi en stund i sängen så det kändes ok igen. Mammas fina tjej som får stå ut med så mycket. 


Inga kommentarer: