fredag 21 november 2014

Hungriga Tyson del II

Den 9 november tog jag fram mina fleecoveraller och i ena plastpåsen hade jag lagt en liten leksaksråtta från IKEA. När jag tog upp råttan så tänkte jag att den här måste jag stoppa undan så Tyson inte äter upp den. Jag la råttan på något bra ställe och glömde bort lika fort var det var. I alla fall så kom Tyson efter promenaden ut från köket och svalde så där lite mystiskt och slickade sig om munnen och smackade nöjt. Jag tänkte direkt att han har fan ätit upp råttan och var fasiken la jag den. Så jag letade och jag letade och hittade den aldrig. 

En dag senare så började Tyson spy igen och han fick fasta i 1 dygn för att råttan skulle komma upp. Han bajsade som han skulle så det var inte stopp någonstans mer än lite fullt i magen var min tanke. När inte råttan kom upp på 1 dygn började jag fundera om han kanske bara hade blivit lite magsjuk och jag hade lagt råttan på något fruktansvärt bra ställe. Började ge honom mat igen och inget hände. Han har dock smackat lite för mycket för min smak sedan den 9 november. 

Men så tidigt i morse började Tyson må riktigt dåligt. Han spydde galla och jag tänkte han är kanske hungrig och då kan ju hundar spy ibland. Men då brukar det räcka med en gång men han fortsatta och spy galla under en timme. Jag tänkte att nu fasiken kommer råttan och ingen frukost innan den kommer upp. Tyson låg bakom min rygg i soffan och smackade och svalde och jag tänkte att snart spyr han ner mig. Vilken härlig tanke. Men så hoppar han upp och springer ut i köket och spyr och upp kommer råttan. 11 dagar tog det innan råtthelvetet kom upp. Tyson står sedan och tittar lite dumt på råttan som vad var det där. 

Bara att konstatera att man har en jäkligt hungrig hund. Nu har han utslaget ätit någonting 1 gång i månaden sedan han kom. Först bröt han sig in i en fodertunna så han fick läggas in på observation . Sedan åt han två stora leksaker och nu en liten IKEAmus. Jag känner att det inte är slut här men jag känner mig lite lugnare i situationen nu.


1 kommentar:

Anonym sa...

Trots allt och mitt i eländet är det ju en viss bra sak att man får lite vana.....
Men du är allt lite småäcklande och knas du Tyson! PUSS på dig!
Eva m Assar