måndag 14 juli 2014

Vilken sorts klicker är er favorit och varför

Ja precis som rubriken säger. Vilken sorts klicker gillar du och varför :)

Jag har dessa fem klickers som jag använt mig av. Vem jag har gillat mest har kommit och gått och den jag först inte gillade har idag blivit favoriten. Har ni också flera olika klickers?

  • Jag gillade de gamla rektangulära men nu är de så stora och så även den gula tycker jag. Den blir väldigt stor och otymplig. Men jag gillar att ljudet är skarpt, kan vara för att jag själv hör dåligt men som tur är ska väl inte hunden göra det
  •  Den lila har jag använt mig mycket av och den gillar jag. Den går att trä på pingret och den har ett trevligt ljud också. Framför allt tycker jag att den ligger bra i handen och har en bra storlek. Grepvänlig
  • Den svarta är köpt på biltema och är faktiskt väldigt prisvärd. Lite metalliskt ljud men jag gillar den också. Lite lätt kanske för att man fort ska kunna greppa tag i den.
  • Den blåa är nog min dyraste klicker, 70 kr tror jag den går på och på den kan man ändra ljudet. Den kan klicka dovt och högt. Rätt bra storlek men jag gillar inte ljuden riktigt.
  • Den röda gillade jag inte först men den har nog blivit favoriten med den lila. Den är lätt, ligger bra i handen och den har ett trevligt ljud även om det inte är så högt. Tycker nog att ljudet kunde vara lite högre som jag själv hör dåligt. 

7 kommentarer:

Sara sa...

Jag älskar den lila för att det går att sätta fast den på fingret himla bra grej tycker jag :) På andra plats den röda jag gillar i klickern överlag bättre då ljudet är mjukare.

Julia sa...

Lätt den röda för den ligger bra i handen, man kan använda foten på den och jag gillar ljudet.
Det blir lägre ju mer man använder den

C.J. sa...

Den jag har (och tycker bäst om) finns inte med på bild, men det är den som är som en låda.

Jessica sa...

Jag föredrar den gamla modellen av boxklicker, alltså inte den bredare varianten.
Bra ljud och bra att använda för mina fingrar iaf:)

Ninni sa...

Jag hade en sådan som den röda först, den var underbart bra för mig och lät väldigt mjukt och snällt också. Nu har jag en sådan som ser ut som ett hundben och gillar verkligen att det är ställbart ljud på den.

För mig är nog ljudet viktigare än hur klickern faktiskt är att hålla i osv (även om den inte får vara allt för opraktisk). Tvärt emot dig så är jag väldigt känslig för många ljud, och just klickljudet är ett sådant som kan bli väldigt jobbigt om det är "metalliskt" och högt. Då kan jag inte använda den för att det skär sig i öronen på mig. Så ja, det är ju helt klart bra att det finns många olika typer av klicker! :D

Eva sa...

Någonstans (men VAR????) i huset finns en som din gula fast blå. Den har använts som "köksklicker" och fungerat alldeles utmärkt.
Jag har också en så'n där röd (satt band på den för att kunna ha om halsen vid promenader) o trivs väldigt bra med den. Ffa för det du skriver, att den ligger bra i handen.
Just nu är jag dock allmänt lite försiktig med klickern. "Någon" har fått för sig att godiset produceras UR den och tappar liksom fokus lite.....
Eva m Assar

Team Cia sa...

Jag gillar både i-click (röd) och clik-r (lila) :D Det enda negativa r väl att man kan råka klicka av misstag ibland :/
Men de ligger gott i handen och har bra ljud så det väger upp de mesta!