torsdag 17 juli 2014

Prima utställningsträning

Idag har vi varit på utställningsträning i Borlänge och vi passade även på att inviga nya buren. Astrid är alltid med på träningarna och alltid skäller hon lite men idag var hon rätt tyst. Det måste betyda att hon kände sig säkrare i buren än ligga fastbunden vid ett träd. Gick även rätt fort att få ihop buren idag vilket det inte gjorde sist.
 
Xena var som en helt annan hund från förra gången. Förra gången fick knappt någon ta i henne och idag fick ledaren ta i henne. Hon kunde till och med kolla tänderna när jag inte höll i henne. Så fantastiskt duktig att jag blir stolt. Visst spårade hon ur när vi sprang och klättrade på mig men det fick hon göra för det ska vara roligt. Och det känns som Xena behöver känna att det är roligt också. Så urspårning i springandet och fina ställanden med hantering. Det är ändå det viktigaste.
 
Idag gick även Linnea igenom hur man ska springa en triangel, så jag är faktiskt lite klokare vad man ska tänka på lite extra. Även när man springer rakt fram. Två bra tips som jag kommer att ta till mig nästa gång vi åker iväg. Näste vecka blir det två dagar med Gerard O´Shea vilket jag ser mycket fram i mot. Då lär det bli springa av.


Inga kommentarer: