fredag 2 augusti 2013

Fina Cleo vill ha ett eget hem

Nu har jag äntligen sett en färsk bild på älskade fina Cleo som är Xenas syster. Hon bodde ju här ett tag och busade järnet med Xena i våras. Nu letar fina Cleo ett hem men det är ett sällskapshem där hon får springa mycket vilket hon behöver. Väldigt aktiv liten tjej. Cleo bor idag hemma hos sin uppfödare och busar med sina bröder.Vi tänker ofta på henne här hemma så det var så roligt att få se en färsk bild på henne. Väldigt söt är hon eller hur :)




9 kommentarer:

Anonym sa...

Men vad fin hon är! Skulle så gärna vilja ta hand om jag kunde påminner om Änka tycker jag kram till mina bästa vänner från mormor

Anonym sa...

Har stavat fel är lik Anka ska det vara förstås !! kram från mormor

Anonym sa...

Vart bor uppfödaren? :)

Sofie sa...

Uppfödaren bor i Torpsbruk

Anonym sa...

Vet du om hon har en bror som heter Tyson?

Sofie sa...

Ja hon har en bror som heter Tyson. Har du träffat honom :) Han ska tydligen vara väldigt lik min tjej Xena i utseendet och i huvudet. De kommer från Vaskurs

Anonym sa...

Han bor faktiskt hos oss nu :) Minns att jag har hört att han hade en syster som heter Cleo, så blev förvånad när jag läste det, världen är liten.. Kul!! Han har bott hos oss i en månad nu ungefär, en riktigt mysig hund!

Sofie sa...

Vad roligt , var bor ni någonstanns? Han verkar jättemysig av det jag har hört från Jenny förut. Hans syster Xena är också helt underbar och så även Cleo. Skicka gärna ett mail till mig om du vill. Lite roligt att ha kontakt med kullsyskonen tycker jag och speciellt om de finns kvar i Sverige. Mailen finns i rött till höger i bloggen. Ja om du vill förstås :-) Hoppas att vi syns på någon utställning i framtiden.

Anonym sa...

Vi bor i Borås :) Han är supermysig, ett riktigt energiknippe! Skickat iväg ett mail, kul att ha kontakt :)