fredag 16 augusti 2013

Lycklig matte

Idag har vi gjort ett besök hos veterinären med båda tjejerna. Astrid har verkat lite trött så jag ville kolla upp henne som hon har slutat äta predisolon för en vecka sedan. Xena behövde sin 1 årsspruta.

Båda tjejerna skötte sig så fint på besöket. Xena höll sig på golvet när Astrid tappades på blod och Astrid satt så fint still under tiden. Så tacksam över att Astrid sitter still och kvar fast jag bara håller henne lätt i halsbandet. Andra handen håller jag i Xena med så Astrid får sitta ifred. När det var dax för Xena så tog hon sprutan utan att greja. Tänk vad det går framåt med hanteringen. Jag är så lycklig

Astrids värden var samma som för tre månader sedan fast hon idag äter mindre medicin och levervärdet som var lite förhöjt sist var nu normalt. Härligt, härligt känns det.

2 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Vilket positivt veterinärbesök! :-) Sist jag var där (förra veckan) fick Leo en spruta och han skrek som om vi försök ha ihjäl honom. Sid var också där och han skällde ut hel kliniken under tiden... Inte fullt lika positivt för oss kan man väl säga. Ehhh.

Hanna aka Lilla My sa...

Härligt att det går åt rätt håll!