onsdag 12 december 2012

Vad då jag?

Jag är väl söt och snäll och inte ställer till med någonting? Ja det skulle man ju kunna tro när man ser henne på håll :) Men sötheten förklär en väldigt busig tjej. Men inte så busig att jag blir gråhårig helt på en gång. 

Igår sprang hon och Astrid runt i vardagsrummet som en virvelvind och ett tu tre så lång radion i golvet. Sambon blev mäkta imponerad och jag bara suckade lite och log. Hon hämtar skor, hon har smakat på sambons dyra larmnyckel till bilen och igår kom hon och sprang med fjärrkontrollen. Men det är inte mer än att man kan ta av henne sakerna och köra ett byte med en leksak. Jag tänker var jag lägger sakerna de andra i familjen gör inte det tror jag. Men de lär sig också med tiden :) 

Annars verkar hon ha kommit in i vårt lugna tänk här hemma och gillar att sova på soffan efter frukosten och ta det lugnt. Det är vår melodi här hemma. Hon sover hela nätterna i sängen men brukar vakna till vid fyra snåret och ligger och bökar i sängen. Har börjat ta ut och kissa henne och sedan somnar hon om som en stock :) Det går även bättre och bättre med att lägga sig på kvällarna. Vissa kvällar har varit en liten kamp. Kamelen upp i sängen och kamelen hoppar ur sängen. Upp med kamelen i sängen och ja så fortsätter det tills hon typ ger upp. Hon sover som en stock sedan och jag sover ja inte som en stock. Ena ögat är nog öppet hela natten OM hon skulle bli kissnödig och hoppa ur sängen. Jag ligger även på kanten men vad gör man inte för sina djur. 

Rumsrenheten går framåt och jag har nu lärt mig hur hon ser ut när hon är nödig och jag erkänner att jag kastar ut henne en gång för mycket än en gång för lite. Hon är jätteduktig och sätter sig på en gång och även nr två går utan problem i kylan och i snön. Igår bajsade hon för första gången kopplad även om det var en långlina. Kissa kan hon göra i kopplet men inte nr två. Men det kommer. 

Ja hon är söt när hon sover men gulligare när hon är vaken

5 kommentarer:

Eva sa...

Men du lillgumman....
Är de HELT säkra på att det inte är någon liten tomte som fixar med de flesta grejerna? De som inte råkar synas i din mun alltså. Fast tomten stoppar säkert in de där också!
För inte 17 kan du vara skyldig till ett enda bus heller?!?
PUSS!

Grabbarna boys sa...

Tänk att sådana mysiska sker händer här hemma.....som söndertuggade toaborstar, läsglasögon, två små keramiktomtar har fått stryka med, en o annan sko mm.
Mycket märkliga saker händer minsann.
Och sen en sak till....hon är verkligen helt bedårande SÖT!!!
Kram!

Lyckopiller sa...

Hon är så söt och så bedårande vacker.....och jag blir väldigt nöjd över att mina är så små så dom inget orkar tugga sönder...;)

Hanna aka Lilla My sa...

Vilken underbar (i alla fall på denna sidan skärmen) busblick :)

Quila o Ronja sa...

Visst är det mysigt med valp!!! ;-)
Det tar ju sin tid att lära känna dessa nya individer ordentligt.
Blir så full i skratt.......åt att du sover med ett öga öppet........samma här ;-)
Fulla av bus och upptåg, och alltid en oskyldig blick. Men söta är dom.
Trevlig helg
Kram