onsdag 19 december 2012

Testning av bil inför utflykten

Idag gjorde vi en testpackning av En Americans Akita med tillhörande bur och två kameler i min lilla Skoda Fabia. Det gick helt ok. Dromedaren och dess bur fick utan problem plats i min bagagelucka och kamelerna satt så fint i baksätet. Inget gruff och en helt lugn biltur. Lovar gott inför fredagen och utställningen i januari. 

När vi hade packat in alla djuren i bilen så tog vi en liten tur till Granngården så Anna fick shoppa lite B-vitamin och lite schampo till sin pärla och en karda tror jag. Alla hundarna var med in och Xena tyckte att det var så intressant och ville helst springa runt överallt. Hon fick även lukta lite på en personal och det var inte alls farligt och hon ville själv göra det. Mycket stolt matte över att hon var så duktig och inte alls rädd för det nya och att gå runt i en affär. Men hon hade ju sina bästa vänner med sig också som skyddade henne. 

Anledningen till att vi provpackade in hundarna var för att på fredag så åker vi till en inomhushall för att träna och vi tänkte då åka tillsammans. Nu såg vi ju att det gick galant :) Då ska även kameran med och så ska vi se om vi kan få till ett litet fint nytt kort på Xena. Utställningsträning och lite lydnad står på schemat för kamelerna på fredag

1 kommentar:

Grabbarna boys sa...

Bra att det funkade med burar och Skodan!
Själva har vi en bur i den gröne V70 som vi får dela på tillsammans, vilket fungerar hur bra som helst!!
Vov från grabbarna boys!