tisdag 4 december 2012

Hon är en bra söt tjej


Xena var igår hos sin hundvakt Anna som ska ta hand om Xena när jag är i skolan. Anna äger även Akitan Elza som kommer att bli Xenas nya kompis förhoppningsvis. Det gick jättebra för Xena hos Anna även om hon var lite skeptisk i början mot henne men det gick fort över. På promenaderna så försökte de leka med varandra på olika sätt. Elza hoppade och Xena skrek som Elza blev lite läskig då. Xena smög upp bredvid Elza och dunkade framtassen i hennes huvud. Det var även bra att gå nära Elza det kändes tryggt.


Hemma går det också bättre och bättre. Astrid försöker att bjuda upp Xena till lek men det är också lite för häftigt säger hon. Så Astrid har faktiskt sprungit runt lite här för sig själv och bollat med saker och Xena tittar förskräckt på. Idag har även båda varit med till veterinären och det gick väldigt bra. Båda skötte sig exemplariskt ända till slutet då de började låta som en brandalarm mot en stackars hund i väntrummet. Eller så hade de helt enkelt tröttnat på att var där. Xena stod och skrek inne i rummet när Astrid tog blodprov för att hon inte fick vara på bänken. Hon vill verkligen vara i händelsernas centrum. Nu ligger de tillsammans i soffan och myser under en filt. Snart ska vi gå en promenad men det är så förbaskat kallt ute för en liten valp.


3 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Åååhhh, vad härligt, att hon äntligen är här!!!
Det är som att läsa om Ronja och Skorpan! Ronja frågar sig....."Vill du leka, eller inte???" Hahaha! Söta är dom i vilket fall som helst. Väldigt söta!!
Stort grattis till lilla Xena. Ska bli så kul att följa er nu, när vi "sitter i samma båt"
Kramar

Eva sa...

Hon dominerar ju helt i alla fall! :D
En akita "på fall" och sitta på en "syster" - inte illa efter så kort tid!
PUSS på Xena!

Lyckopiller sa...

Underbara bilder!