lördag 24 november 2012

Om en vecka

Ja vid den här tiden om en vecka så hoppas jag att jag har hämtat den lilla kamelen och kanske är på väg hem igen :) Jag är i alla fall i Torpsbruk så mycket vet jag. 

Det känns spännande och det känns lite läskigt. Astrid är sex år nu så det var ett tag sedan en valp sprang runt här. Man glömmer lätt bort allt det där jobbiga. Har shoppat lite saker till den lilla som ett begagnat Hurrta täcke i storlek 45 som är så litet. Kan inte förstå att hon är så liten hihi. Lite leksaker och ett rosa halsband i helstrypsmodell är inhandlat. Nu vet jag inte om det är så bra att sätta på henne ett helstryp som hon inte är så van att gå i koppel men samtidigt så kommer hon att träffa på så mycket nya saker. Jag vill ju inte att hon ska komma ur halsbandet och springa bort. Xena bor idag ute i skogen och ser väl högst ett tåg åka förbi. Här kommer hon att bo i ett villaområde med bilar, människor, hundar, katter och asfalt. Så hon kommer att få mycket att fundera på och massor som hon kan tycka är läskigt. Så det får nog bli ett helstryp ändå så hon inte springer bort. 

Så i helgen ska vi mysa och vila upp oss för orkanen som kommer att träffa vårt lilla hus nästa helg. Ska även börja plocka bort lite saker så det inte finns så mycket saker att äta upp om en vecka

3 kommentarer:

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Vad kul att äntligen få hem lilla Xena :) Förstår du längtar massor.

Kram

Ninni sa...

Kan du inte ha på henne en sele och ett helstryphalsband? Så att du har halsbandet fastknäppt i kopplet men att kopplet först och främst tar i selen? Då kan hon sprattla runt massor och OM hon tar sig ur selen så har du halsbandet som "livlina"? Jag tycker det låter jätteläskigt med stryp på en hund som inte kan gå i koppel :( Men ja, jag förstår ju att du inte vill att hon ska springa bort. Själv hade jag ju helstryp på innan jag hittade Jeckaselarna. Skulle jag skaffa valp nu.. ja jag vet inte hur jag skulle göra. Hade säkert blivit någon billig, egensydd variant av rymningssäker och ställbar sele.

desperat hemmafru sa...

Låter hur spännande som helst att få en lite valp i huset. :-) Och både matte och husse verkar ju införstådda. Här är det lite si och så med det. Jag vill så gäääärna ha en hund till, men min man är inte alls sugen. Jag vet att han kommer smälta när nästa hund kommer, men lite av glädjen försvinner när man inte gemensamt kan glädjas, vänta och planera för tillskottet. Så lite avundsjuk är jag ;-) Sedan tycker jag att Faraohundarna är så vackra. Lycka till!