lördag 3 november 2012

Det blev lång vila för kamelen

Igår var jag och Astrid till veterinären som hon fortfarande inte går som hon ska efter att hon vrickade foten. Hon är inte halt men rörelsemönstret är skumt. Hon trampar även ner mellanhanden in trav mera på den stuckade foten än på den friska foten. Hon har även haft en svampig känsla vid senan på smalbenet. Veterinären tyckte att det stämde bra in på att hon har töjt ut två band som går på var sida om handleden och ner i foten. Han trodde även att hon kunde ha en infektion där. MEN som Astrid äter kortison så kunde han inte sätta in antinflammatoriskt. Båda de medicinerna kan tydligen slå hårt på magen och det är inte alls bra för Astrids del i sin addison. Så han tyckte att vi kunde prova med zonsalva lite försiktigt att smörja in foten med. 

Hon blev ordinerad vila i 14 dagar och bara 10 minuters promenader. Hmmm vi kan säga att hon är jävligt pigg redan ;) Men med lite vila så trodde han att det skulle läka fin fint. Så vi provar väl det då :)

Om fyra veckor kommer stinsen också som sambon har döpt om Xena till. Nu börjar det bli fjärilar i magen <3 astrid="astrid" att="att" blir="blir" br="br" d="d" det="det" f="f" fart="fart" fl="fl" hoppas="hoppas" igen="igen" kry="kry" kt.="kt." nog="nog" och="och" pigg="pigg" r="r" verkligen="verkligen" vi="vi">

1 kommentar:

Quila o Ronja sa...

Jag håller tummarna för att Astrid kommer svara på behandlingen!
Åh, men då får vi ju hem valp samtidigt!!! Kul! Har precis samma känsla som du och massor av fjärillar i magen. Måtte det bli bra!!
Kramar