tisdag 13 november 2012

Idag tänker vi på Maya och Iris


Idag skulle Maya ha fyllt tio år och jag saknar henne så fast det var 8 månader sedan hon fick somna in. Tårarna har flera gånger idag rullat ner för mina kinder när jag har tänkt på henne. Ibland funderar jag om jag verkligen har sörjt Maya, ibland är jag förbannad på mig själv för att hon inte fick somna in tidigare. Men jag tror att hon var en glad kamel in i det sista och att hon var tacksam för den extra tiden hon fick. För så glad som Maya var de sista månaderna så kan det inte ha varit fel beslut jag tog när hon skulle få fortsätta leva ett tag till fast tumören hade spridit sig så mycket. Jag skulle även kunna ge hur mycket som helst för att få träffa den speciella kamel en gång till i livet. Maya var verkligen min kamel och jag vet att hon dyrkade mig lika mycket som jag dyrkade henne. Fan vad jag saknar henne. 

Mitt i sorgen så finns det även glädje. Vår Iris fyller tre år idag. Iris är en väldigt speciell katt med mycket kärlek och väldigt bestämd åsikt. Hon var så liten när vi fick hem henne så hon kunde gömma sig bakom sambon tofflor. Hon och Mulis firar nog födelsedagen med att bråka som vanligt ;)Jag ska ta och pussa lite extra på henne idag och bädda ner henne under filten i soffan. Hon ska även få sin efterlängtade whiskas påse som gör att hon skriker av glädje i högan sky. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

grattis till lilla Iris från mormor ge henne många kramar från mig! Tänker även på Maya <3 och Anka <3 som väntar i regnbågslandet... Kramar till Astrid och Mulis ocksä!Snart kommmer lilla Stinsen med nya äventyr på gång !! <3

Sofie sa...

Ja snart kommer stinsen :-)

Eva sa...

Sådana där hundar minns man allt! Även efter snart 30 år...
GRATTIS säger vi till söttjejen! Särskilt 2 vill gärna gratta...och smaka påsmat...
(Fast apropå dåliga magar har Petrus haft det här, så påsmat har fåtts:D)

Hanna aka Lilla My sa...

Styrkekramar och grattiskramar <3

Vicky sa...

Grattis till Iris och en kram till dig.

Quila o Ronja sa...

Det är så tungt.........man glömmer aldrig dessa underbara hundar. Så skönt att ha alla fina minnen kvar.
Kram från mig