måndag 13 augusti 2012

Förbannade blogger app

Jag blir så irriterad. Jag gillar min blogg och jag har haft den länge men nu börjar jag sura ur. Jag har nämnt det förr och jag nämner det igen. Det går verkligen  inte att blogga via mobilen och ladda upp bilder. Jag blir så irriterad då jag tar mycket bilder med mobilen som det är enkelt och den är ofta med. Det blir mer spontana bilder på så vis och så kan jag inte lägga upp dem med mobilen. Det gör mig så förbannad. Det har ju gått tidigare varför inte nu?????? Om jag kunde ladda upp bilder med mobilen så blir ju även bloggen mera levande och direkt. Nått som jag gillar. Jag behöver inte vänta på att det blir kväll för att ladda upp bilder på datorn. Tycker för övrigt att det är jobbigt att plugga in mobilen i datorn så då blir det inga bilder :( 

Nej jag börjar mer och mer fundera att byta forum till wordpress men det känns tråkigt då bloggen här är väl inarbetad. Ska man stå ut eller ska man byta. Kommer jag att förlora alla mina bloggvänner som läser om oss. Om det blir som jag vill i framtiden så känns det ännu viktigare att kunna blogga via mobilen. 

Så hur ska man göra. Fler än jag som bloggar via mobilen som har samma problem som jag eller fungerar det för er och vilken app använder ni er av i så fall?


8 kommentarer:

Linda sa...

Jag har också en blogspot-blogg. Jag använder mig utav appen Blogger+ och den fungerar alltid utmärkt!
Ett tips är att prova den :)

Patricia sa...

Jag har både wordpress och blogger (helt olika bloggar) och har inga problem med blogger-appen mer än att man inte kan förhandsgranska bilderna och inte placera ut dem blandat med texten. Wordpress är det däremot inga sådana problem med och fungerar hyfsat när man delar bloggen med någon annan som ska redigera ens fel ;-) men det kunde ha funkat bättre. Med bilder har jag bara haft problem en gång av hur många månader som helst.

Det är mina erfarenheter och jag förstår din frustration, det är verkligen behagligare att redigera ett inlägg med ens mobilbilder i mobilen.

Jag hoppas det går bättre för dig med mobilbloggandet hur du än väljer att göra nu.

Zallek - Kellaz sa...

Jag har inga problem med bloggerappen. Fast jag lägger oftast bara upp en bild från mobilen. Skulle önska att det gick att göra mer, bildtexter och att ändra storlek m.m.

Sofie sa...

Fasiken de vill inte alls någon app. Vad fan är felet. Wordpress fungerar underbart bra med att lägga upp bilder. Blogger + hittar jag inte ens när jag leter på storen.

Asta och Iris sa...

Min funkar inte heller, jätteirriterande:-(

Quila o Ronja sa...

Jag har en app till just min blogg. Den fungerar utmärkt. Visst, man kan inte göra allt som man kan via datorn. Inte få in bilderna just där man vill.
Lycka till!
kram

mathilda adamsson sa...

jag har med problem med blogger-appen! så du är inte ensam, tycker den är hopplös! :)
tillskillnad förut när jag bloggade på blogg.se då funkade appen bra! :)

[Anna] sa...

Här fungerar inte heller blogger appen!