onsdag 8 augusti 2012

Hårt tag i kopplet i lördags


Bilden är i från i lördags när jag var och kollade på min vän Anna när hon skulle tävla rallylydnad med sin Thira. SER ni mig bakom Anna hahaha. Precis när Anna skulle in på banan så bestämde sig hennes andra hund Udi att hon inte alls ville stå fint och titta på när jag knäppte kort. Så från att stå snällt och fint till ett skutt rekordsnabbt resulterade i den bestämda minen på mig ;) 

Ja den här stilen har varit nästan vardagsmat här hemma när det fanns tre kameler i hushållet. Men då var det ingen kamera med i bilden och två händer på kopplen. För en kamel är ruskigt stark när den sätter den sidan till. När Udi hade hoppas klart så bestämde hon sig för att börja backa i stället. Fick i alla fall till några fina kort på Anna och Thira. 

Lite roligt var det att Annas andra vän fick det här kortet. Det blev en överaskning att jag också var med på ett hörn :) Tokiga härliga kameler

6 kommentarer:

Eva sa...

Vad bra att någon knäppte i rätt ögonblick!;D
Stilen tror jag att de flesta hundägare känner igen...

Christina Klosterberg sa...

Underbar bild!
SV: Visst är det konstigt att någon vill kopiera andras blogginlägg under eget namn. En liten källhänvisning hade ju räckt!

Zallek - Kellaz sa...

Haha! Härliga hundar!

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Det var verkligen häftig bild :) Tur att kompisen lyckades fånga det roliga ögonblicket :)

Kram

Sara sa...

Verkligen en ögonblicks bild :) Kan tänka mig att det finns en hel del kraft i kamelerna ja!

Quila o Ronja sa...

Hahaha, härlig bild!!!