fredag 17 augusti 2012

Hoppande härligt


Vi har här haft det härligt i tre dagar med SOL. Jag tror att vi alla i familjen tycker att det är underbart. Den som tycker att det är minst trevligt är faktiskt Astrid. Hon tycker att det är varmt men hon vill inte bada för då tycker hon att det är kallt ;) Såg det tydligt här en kväll när hon fick bada som hon sköt rygg och inte alls ville gå längre än till hasen... sötisen. Så hon ligger mest på sängen och vilar och katterna ligger mest i trädgårdsmöblerna och vilar. Jag håller mest på och pluggar men det går lite segt men det går framåt. Hussen han bygger på huset och nu börjar det bli färdigt. Men vi säger väl härliga sol du får inte försvinna och visst håller ni med. 

Jo som på bilden så hoppade Astrid studsmatta här med hussen och Ebba. Hon blir så till sig att ibland vill hon bara bita hussen i benen. Mig vill hon inte alls hoppa med tokfisen. När hon inte håller på så här så står hon på mattan och skäller när de hoppar. Hon står då på sidan och de hoppar så klart inte så högt. Studsmattan är också ett bra ställe att ligga på säger hon på morgon då hon hoppar dit upp helt själv och myser.

2 kommentarer:

Mimmi o Lexie sa...

Hejsan!Vilka fina hundar du har, jag har aldrig stött på denna rasen faktiskt. Vet absolut ingenting om den, verkar vara mycket trevliga hundar. Kikar gärna tillbaka till din härliga blogg. Trevlig helg!

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Vad häftigt att hon vill hoppa på studsmattan :) Har aldrig sett en hund som gillar det förut.

Hoppas att du får en bra helg :)
Kram