måndag 20 augusti 2012

Vi har spårat

 

 Idag bestämde jag mig för att vi skulle ut i skogen och spåra pinnar. Ja vi har lagt ner viltspåret även om Astrid gillar det. Det är för mycket bök för mig så jag nöjer mig med att placera ut pinnar. Astrid tycker att det är skoj också så jag tro inte att det spelar någon roll.

Astrid gav sig in i spåret med fart och fläkt och spårade riktig bra under vissa stunder. Andra stunder så ville hon gärna springa iväg efter andra dofter än mig. Hon var väldigt på hugget och hade behövt spåra ett spår till men det blev så sent. Men det hade hon behövt som hon var så taggad. Är helt säker på att andra spåret hade gått mycket bättre. Hon fick ett spår över en stig och tillbaka vilket hon gjorde jättebra och hon hittade alla fyra pinnarna. Det var så kul att se glädjen som fanns i hennes ögon. Så jag har bestämt mig för att vi ska spåra i morgon med och på onsdag innan hon åker till fjällen igen. Hon var så taggad att hon tuggade rejält på pinnarna. Jag trodde ibland att nu rycker pinnarna.

Var tvungen att filma henne lite när hon plockar upp spårpinnarna som hon är så duktig. Hade varit kul att kunna få en film på henne i spåret. Det måste jag fixa någon dag.

2 kommentarer:

Ann-Margret, Vinja o Bozza sa...

Vad roligt att hon gillar att spåra och att hon hittar alla pinnanrna :)

Kram

Eva sa...

Har funderat på om jag ska be A spåra kottar... Han är fullkomligt fokuserad på tallkottar just nu! Ska ha med en hem varje promenad:) Knashund! Men kanske kan det utnyttjas på något sätt.
Än så länge suger jag i mig allt andra berättar och visar med sina duktiga!