fredag 24 juli 2009

Nu packar vi för Västerås

Imorgon åker vi till Västerås för att vara en hel helg på Mälarcampingen. I helgen hålls den stora vinthundspecialen i anslutning till campingen. På lördag är det faraohundsspecial och på söndagen utställning för SvVk.

På specialen är det över 50 hundar anmälda och Anka är en av de. Hon är enda hunden ur min lilla familj som är anmäld den här dagen för uppfödaren Hanna Ukura som är domare som utställningen är inofficiell. Det ska bli kul och se vad hon gillar för typ av faraohundar. I början tänkte jag inte anmäla till specialen alls men så ska kennel Faouziah som Anka kommer ifrån ha 10 års jubileum. Ankas bröder Ragge och Bengt är också anmälda så jag tänkte att det kunde ju vara kul ifall hon också var anmäld. Därför har jag anmält till specialen fast jag inte skulle. Jag ska själv inte visa utan det ska Jenny Nyström göra så jag ska bara knäppa kort hela dagen :)

På söndag är Astrid anmäld men vi får se hur det blir men hennes tävlings insatts. Det bestämmer jag i morgon kväll pga olika anledningar.

Det ska bli jättekul att få se alla vackar faraohundar och det ska inhandlas vinthundstidningar :)

2 kommentarer:

Norbergarna sa...

Vad roligt det ska bli i morgon!! jag är så ivrig och såå nervös=)))
Vi ses, Sofie!

Jenny sa...

Åh det ska bli så kul oc träffa Anka, och dig såklart! :)
Ska vi anmäla Anka och ragge i parklass? ;)

Syns imorgon, Kram!