onsdag 23 april 2008

Vilket underbart väder

Känner verkligen i hela kroppen att våren är här nu. Man är gladare, piggare och allt är toppen. Ja nästan allt ivarjefall. Ett nytt jobb hade inte varit så tokigt men men det kommer väll.

Idag har jag jobbat och Peder har varit ledig så hundarna har varit ute hela dagen och Mulis så klart. Vi satt när jag kom hem på trappen och käkade baugett med våra fyrbenta vänner. Peder berättade att när han tvättade crossen idag så satt båda Maysan, Astrid och Mulis på filten och tittade på. Vilka roliga individer de är. De har blivit som en liten familj.

Idag har också Astrid smitigt igen. Ibland funderar jag vad husse gör som hon smiter titt som tätt när bara han är hemma. Så idag har hon tränat sina känguruben över alla staketen igen och jagat katter. En granne komenterade tydligen att hon var väldigt snabb. Som att vi inte har märkt det ;) Snabb som blixten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men Astrid då!! Inte smita sådär!! Ja idag var en sådan där härlig soldag igen och jag har oljat in det mesta som går att olja in här hemma:) Nu ska vi ut på en kvällsprommis. Ha det fint så hörs vi.

Anonym sa...

Men Peder då...! :-)

Fin bild på himlen. Är du som är mästerfotograf eller är det en down load?

Kram

Anonym sa...

Det är jag som knäpper alla korten.