lördag 19 april 2008

Utflykt

Idag har vi varit med Peder när han tog en tur till Brovallen och crossbanan. Jag och hundarna tog en mysig promis på de underbara sandvägarna. Sedan försökte jag att spåra köttbullar med Astrid men hon var som en riktigt vimsig höna. Hon spårade framåt och sedan åt alla håll och när hon hittade på en köttbulle igen så stod hon oftast mot mig. Helt fel håll alltså. Med lite hjälp så hittade hon alla köttbullarna men hon fattade inte vad hon höll på med.

Sedan skulle vi fotografera och man kan säga att hundarna inte var med först alls. Det ser ju nämlingen ut som att de hatar varandra på bilden. Astrid var sur för att jag krävde att hon skulle sitta ner. Maysan tog illa upp för att Astrid inte satt sig på engång. Sedan gick det mycket bättre. Fick några fina bilder som jag lägger ut på hemsidan senare.

Imorgon är det Rocklunda som gäller och vi får se vad Torbjörn Skaar tycker om min lilla höna. Nu känns det inte ett dugg nervöst men jag vet att det kommer imorgon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Flores Online, I hope you enjoy. The address is http://flores-on-line.blogspot.com. A hug.

Mirrekex sa...

Hej! Vad söta de är surisarna haha. De vill inte riktigt minsann. Grattis till erat fina resultat idag Kramis

Mirrekex sa...

Härliga vårkort du tagit. Härligt väder vi fått nu ju kramis