söndag 25 december 2022

Juldagen

 Idag vaknade vi upp till bara -15 mot julaftons -17 som sedan blev kallare mot kvällen. På grund av att det är så kallt så har det bara blivit små promenader då de små lätt fryser då de inte har någon overall. Det är svårt att hitta kläder till minigrisarna då de är små men runda. De ser oftast ut som en kassler med nät när man provar något klädesplagg som man tycker borde passa. Annars har vi myst i soffan, ätit god mat och hundarna har fått en ny korg som de bara vill bita i inte vila i.


Xena funderar dagen till ära varför hon måste vara med på kort då hon inte direkt är sugen på att visa upp sitt snygg jag. 


Hera har dagen till ära fått stå på bordet och kolla ut. Det bästa har man inte på bordet här hemma som andra brukar säga :) Annars så tycker nog Hera att gårdagen var bra då hon blev knådad på mest hela dagen och det är saker som hon verkligen gillar. Att sitta nära och att någon klappar henne hela tiden. 

Sivan har firat jul som att det inte kommer någon annan jul aldrig mer. Hon har sprungit ett helt maraton runt matbordet på julafton samtidigt som hon har hoppat upp med framtassarna och försökt få tag på något smaskigt. Tungan kan typ bli 3 meter lång. Nästa år blir det nog hus arrest i något rum hahaha. Annars så är hon väldigt förtjust i diskmaskinen och kommer som ett skott om hon hör den öppnas. 

Men vi fortsätter väl dagen i samma tecken som igår. Vi myser, tittar på tv och äter något gott. Veckan som kommer så har jag semester och det ser både jag och hundarna fram emot. 



1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för en jätteskön julafton med bästa fyrbenta vänner ❤ kramar från mormor 🎄