söndag 6 september 2015

Jävla fortsättningsklass

Idag har jag och Xena varit till Mora BK och tävlat två klasser i fortsättningsklass. Vet inte vad det är men första banan var inte alls i vår smak. Vi som har tränat och tränat på alla dessa sittsvängar  som är lämna och kalla in så kommer ingen. Istället kommer sitt, stå gå runt tre gånger, snurr två gånger  och det är sitt i nästan varje moment på nått sätt. Xena tyckte att banan var jobbig med alla sittmomenten men gjorde dem fint men kanske inte så fort. Men idag var verkligen vår akilleshäll snurrarna. Hon ville inte snurra på första försöket utan på andra och tredje. Så kan vi inte ha det utan nu måste vi träna på att snurra utåt när vi går. Så på första banan blev vi inte godkända  utan slutade på 66 poäng och då hade vi tre -10 fel övning på grund av två snurrskyltar och att hon la sig när det var sitt i ett moment. Så hade vi fixat snurrarna och hon hade suttit så hade vi haft fina poäng. Fan surt men vad ska man göra när jag har slarvat med snurrarna. SKÄMS MATTEN

Bana nummer två innehöll två serpentiner och en slalom och inte så många sitt skyltar. En bana i Xenas smak eftersom det var mycket röra på sig. Men då slarvar matten till det och visar vänster ingång när det är höger. Kom på det direkt hon började att gå in till vänster. MEN va fan matten kom ihåg skylten. Sedan tappade jag räkningen i serpentin nummer två och hamnade med oss åt fel håll så jag fick gå en extra runda runt sista konen för att komma rätt. Det var inte kul att stå där och fundera var fasiken vi skulle någonstans men samtidigt komiskt. Så två - 10 övningar och lite annat gjorde att vi slutade på 73 poäng men vad fasiken gör det när vi blev godkända och alla fel berodde enbart på mig så jag får ta och skärpa till mig helt enkelt. 

Så igen titel idag men det andra godkända resultatet i fortsättningsklass och bara ett kvar då om nu matten klarar av att hålla fokus. Inte en enda frestelse idag. Så nya tag på årets sista tävling om några veckor. Direkt vi är klara i den här klassen ska vi fly den fortast möjligt så det blir lite mer variation än sitt, sitt, sitt.



1 kommentar:

Siriosmilla sa...

Bra jobbat! Det är riktigt bra poäng med tanke på att det är så många fel övningar! Du måste ha haft ett riktigt bra flyt i rundorna! Bit ihop och kom igen nu! Nästa gång fixar ni det galant!!!!