lördag 19 oktober 2013

Lite över en vecka har gått

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan Astrid blev av med två kindtänder. Hon har fortsatt att äta uppblött mat och hon har ätit upp den fort fort vilket inte har hänt på länge. Hon har även varit ner i källaren och tittar när jag häller upp maten vilket var länge sedan. Innan operationen låg hon i soffan och var noll intresserad av maten men nu hoppar hon villigt ur soffan när jag ropar. Innan operationen var jag tvungen att ha på något på maten för att hon skulle äta. Nu äter hon glatt utan smaksättning.

Med andra ord hon har haft rejält ont i munnen. Visst känner jag mig som en dålig matte som inte fattade att hon hade ont tidigare men jag är så glad att hon nu är så glad. Nästa torsdag ska vi fira med ett ben för då har två veckor gått och då måste det vara läkt.  Hon är fin i tandköttet och luktar rosor i munnen.

En glad och nöjd kamel med andra ord.

2 kommentarer:

Eva sa...

Så skönT!
Och inte är du en dålig matte inte. De är ju bra på att förställa sig, de små liven. Härligt att hon äter med så'n glädje!

Siriosmilla sa...

Du är en helt underbar matte till dina kameler! Det är inte lätt att förstå att ett djur har ont och du gör ju alltid det bästa för dina! Skönt att det har gått bra efter operationen!