torsdag 23 maj 2013

Nya halsband men fel storlek


Idag kom de nya halsbanden på posten och jag blev jätteglad när jag öppnade paketet men så slog det mig att de såg lite stora ut efter ett tag och mycket riktigt. Halsbanden har inte samma mått som jag beställde. Det gröna som är Xenas mäter nästan 5 cm för mycket och själva strypdelen är 2 cm för stor och det kan göra mycket på en busig faraohund som kan få väldigt litet huvud om de vill :) Ja det i mitten är också för stort men inte lika illa men de kan ju inte direkt byta som de står namn på dem. Jättefina halsband men jag är så klart besviken som jag betalade en slant för dessa också. Har mailat och berättat om mitt bekymmer så det blir intressant och se vad svaret blir. 

När jag beställde så mätte jag på det rosa till höger som precis är 45 cm och sitter väldigt bra på dem. berättade precis hur långt strypdelen skulle vara och  hur lång "kedjan" skulle vara och båda halsbanden skulle vara lika långa. Men som ni ser på bilden så är de inte lika långa som det till höger och de är inte lika långa i huvudtaget. Om själva stroppen är lite lång gör inget men själva strypdelen får inte vara för stor det kan bli katastrof.Trodde verkligen att det skulle bli rätt när det var så exakta mått :(

2 kommentarer:

Eva sa...

Spelar ingen roll om det är namn på eller ej tycker jag!
De är ju SÅ mycket fel så den du beställt av får vackert ordna nya med rätt mått!
Du har väl mail eller så med de mått du gett kvar hoppas jag?
Fina är de i övrigt, men halsband som hunden kan ta sig ur är ju definitivt ingen höjdare :(
Lycka till med reklamation!

Ninni sa...

Men så trist. Har du skrivit exakta mått och inte fått vad du beställt så måste du ju få pengarna tillbaka eller nya halsband med rätt mått. Det löser sig förhoppningsvis :)