fredag 21 september 2012

Astrid bloggar


Morgonen idag började väldigt märkligt. Jag fick gå ut och kissa som vanligt och sedan tjatade matten på mig att jag skulle gå och bajsa. Det brukar aldrig hända men jag gjorde väl det då. Förstår inte hur någon kan bli så glad för att jag bajsar? Sedan blev det bara konstigare och konstigare. Var fan var frukosten? Den var helt borta och matten verkade helt ha glömt bort att jag skulle ha frukost. Fick inte ens den där ostbiten jag får varje morgon. Sedan blev det ännu konstigare som vi skulle åka bil så tidigt. Men HALLÅ jag har ju inte fått frukost. Nu började jag surna till. 

Men sedan såg jag var vi skulle och jag började att önska mig till Mars. Neeeeej inte hit jag hatar det här jävla stället. Visade mitt missnöje med att skälla i bilen och matten säger att jag inte får. Va fan jag har ju ont i magen och jag mår illa. Berättade för alla att jag inte alls ville vara där när vi kom innan för dörren. Morrade och småskällde och matten säger att jag måste uppföra mig. Så fasiken heller jag vill att alla ska hålla sig så långt borta från mig som möjligt. Om jag morrar lite så kanske ingen vågar ta i mig. 

Matten var i alla fall nöjd med min vikt. Jag bryr mig faktiskt inte alls om min vikt. Tycker att jag är vacker som jag är. Jag tror att matten tycker så också men varför ska jag då väga mig. 

Efter en stund fick vi komma in i det där rummet och jag tänkte att beteer jag mig som en människa så kanske inte den andra människan ser mig. Satt mig på stolen bredvid matten och försökte se ut som henne men det gick ju inte. Faaaan. Den andra kärringen klämde och kände på mig överallt och de pratar om min bajs och andra saker. Varför vill den andra veta saker om min bajs???? det är väl en grej mellan mig och matten. Men sedan kom det värsta, Jag skulle upp på bordet också jag som hoppades att de hade glömt bort det och de ville sticka mig också. Varför ska de sticka mig i benet hela tiden. Trevlig sköterska som inte rakade mig i alla fall. Hon förstod verkligen att jag som tjej inte vill bli av med min frisyr. För det ser ju förjävligt ut när de tar bort en bit av frisyren. De andra hundarna fnissar ju åt mig när jag är på promenad och jag blir så ledsen. 

Det gick rätt fort i alla fall och sedan fick jag gå ut och jag ville springa till bilen men det var inte heller ok enligt matten. VA FAN ÄR PROBLEMET JAG VILL ÅKA HEM sedan fick jag inte skälla i bilen heller på alla andra som skulle in genom den där dörren. Jag ville ju bara berätta att de skulle rymma och springa hem. Var inte det snällt? Fick mat i alla fall och den där ostbiten så jag förlåter min matte. Nu ligger jag här i soffan och försöker se lite svår ut. Matten tänker inte lämna telefonen säger hon som den andra vi träffade ska ringa. Ska de prata mer om min bajs?

7 kommentarer:

Hanna aka Lilla My sa...

Uach vad oförskämt att prata över DITT huvud om DITT bajs! Hade också surnat till om jag var du. Hur som helst, så hoppas jag att allt är bra och att du fick TVÅ ostbitar, som plåster i magen.

Nospussar från Tila

Sofie sa...

Äntligen någon som förstår hur jag känner det. Matten har pratat i telefonen och jag mår nog bra som hon är glad. Annars brukar hon mest vara bekymrad

Eva sa...

Människor ÄR bra konstiga! Prata bajs?!? Man skulle ju skämmas ögonen ur sig alltså! Är de 3 år eller???
Jesper o Assar
(A som säkert skulle testa samma morrmetod som du. Skamligt nog har vi hört om en "föregångare" matte haft som sprang IN till vetten trots att han opererats och stuckits MASSOR av ggr! Måste varit en knäppskalle...)

Eva sa...

PS
Matten här kanske kan få ett ord med i laget också...
Låter toppen med det där telesamtalet, att matten din är glad efteråt. Härligt!

Sofie sa...

Ja det låter lite knäppt. Säkert inte riktigt normal // Astrid

Arlo sa...

Men stackare du då! Jag har också blivit stucken i benen några gånger, der är ju attans jobbigt ju! Men det var väl bra att dom var nöjda med ditt bajs då så du får fortsätta käka ost och så...

Grabbarna boys sa...

Vad är det för roligt med bajs egentligen?
Jo, hästbajs kan man ju käka och kobajs kan man rulla sig i....men hundbajs???
Ingen aning säger vi bara!!
Vov från grabbarna boys