måndag 30 maj 2011

Tips på hundgodis

Levergodis


500 Gram Lever
2 Dl Maizenamjöl
3 Dl Vetemjöl
1 Tsk Bakpulver
1 Dl Vatten


Blanda ihop alla ingredienser och kör dem i en mixer. Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt och ha den i ungen i 200 grader i 20 minuter. Skär ut lämpliga bitar när den fortfarande är varm efter att den är uttagen ur ugnen. Låt sedan bitarna lufttorka i några dagar.


Hundarna kommer att bli som tokiga i det här godiset. Mina blir det i alla fall.


5 kommentarer:

Quila o Ronja sa...

Mums, mums.........NOT!!! Men jag anar att hundarna kommer gilla det skarpt. Tack för receptet :-)
Kram

Tassintryck sa...

Ytterligare en anledning att investera i en mixer... ;-)
kram från mig
/maria

Boubou sa...

Jag säger bara mums!!!

Ann-Margret o Vinja sa...

Kan tänka mig att hundarna gillar det levergodiset :) Blir dom jätte hårda bitarna eller lite mjuka?

Nadia sa...

Hej och tack för kommentaren. =)

Nej, det finns ingen bildstabilisator men mig personligen stör det inte, jag tycker inte att jag får skakiga bilder (är ganska fast på handen). Den är inte sämre än Nikons 55-200 men Nikons 18-200 är bättre och jag planerar själv på att köpa ett Nikon 70-200 istället som är väldigt mycket bättre och väldigt mycket dyrare också. Men för bilder i bra ljus och actionbilder där man kan "förutse mönstret" (som t.ex. hästar som galopperar rakt på en bana, enligt mig är hundar svårare då man inte riktigt vet hur de kommer röra sig samt att deras rörelser är kvickare än hästars) så funkar den utmärkt. Även semesterbilder och liknande. Mycket prisvärt iaf!

Hoppas det hjälpte lite. ;)