onsdag 1 december 2010

Varning för den här domaren



Jag fattar inte vad den här domaren håller på med och VARFÖR inte hundens handler säger STOPP du hanterar inte min hund så här. Man ser ju på slutet av filmen att hunden är livrädd för domaren. Hur kan de som står på tur efter ens vilja lyfta upp sin hund på bordet efter den här uppvisningen? Hur kan ringsekreteraren och alla runt omkring bara titta på. Ingen verkar reagera.

Hade det varit jag som blev utsatt för det här hade jag skällt ut domaren och tagit ut hunden ur ringen och anmält henne. I värsta fall en rak höger.

Domaren har tydligen dömt en gång i Sverige och hennes namn står i kommentarsfältet på youtube. Här har ni länken till filmen om ni är intresserade av att veta vad hon heter.

Vad tycker ni om den här filmen?

5 kommentarer:

Cajsa och Ozzy sa...

men gud de ser ut som om hon ska bryta nacken av hunden! vilken idiot!!

Jenny sa...

Hoppas kennelklubben får se det där!! Skulle sitta fint med en anmälan på henne! Idiot!!!

Anna sa...

Man kan ju verkligen undra vad hon håller på med! Det är INTE okej för en millimeter att hantera hunden så där. Hon tar ju mer eller mindre strypgrepp på hunden och varför håller hon på och tippar den över bordskanten?

En stor utskällning är på plats till ägaren/handlern också som tolererar det och inte försvarar hunden mot denna otrevliga behandling!

Carina i Norberg sa...

Helt helt sjukt....

Tassintryck sa...

Tycker inte det ser ok ut även om jag inte har någon speciell erfarenhet av utställning. Inte konstigt hunden inte vill gå tillbaka (syns ju tydligt). Man ser även missnöjet hos domaren när hunden inte vill det heller. Hm... Jag skulle ha låtit hunden lugnat sig lite och sedan "börjat om" för att ge den en ny chans samt för att upplevelsen inte ska bli negativ. Och varför agerar inte handlern?...
Kram från mig
/maria