måndag 17 november 2008

Tillbaka i vardagen

Nu har besvikelsen lagt sig från helgen och vi har återgått till vardagen. Nått som jag ivarjefall har bestämt mig för är att aldrig ställa för den här domaren igen. Hon var ingenting för oss helt enkelt. Så tack för alla uppmuntrande ord som har kommit över mailen och bloggen. De har varit guld värda. Man får bara inse att domaren inte gillade sötis Astrid. Alla kan ju inte göra det och det är bara att respektera. Men det är surt surt surt. Men nu är det bara att ta nya tag igen. Det kommer alltid något bakslag och att få sitt championat ska inte alla gånger vara lätt ;)

Igår var jag på valpkurs igen och det var ännu mer inspirerade än förra helgen. Igår släppte det och jag gick in och hjälpte ägare och hund. En dam blev väldigt glad över mina tips och det var så roligt.

Annars så har jag jobbat och stått i idag och känner mig väldigt trött efter helgen. Nu ska jag knoppa tidigt i säng för att vara lite piggare imorgon. Jag börjar se fram imot min semester och kattungarna som jag ska pussa sönder. Kanske knycker jag med mig någon hem.

Inga kommentarer: