söndag 12 oktober 2008

Lugn och skön helg

Helgen har varit helt underbar med mycket sol och lata dagar. Vi har varit lite avis på alla de som har varit i Sundsvall i helgen och tävlat men nästa helg så är det våran tur igen. Helgen inleddes med att jag på fredagen var ute och käckade med några kompisar i Avesta. Det var verkligen uppmuntrande. Vi syns ju inte så ofta längre så det är bästa att passa på när man kan. Hundarna var hos min mamma och hälsade på undertiden. Nyttigt för Astrid som nästan aldrig är borta och som tycker att det är lite jobbigt att vara utan husse och matte. Igår slappade vi bara och hade det bra. Tog en lång skön höstpromis i solen.

Idag var jag med Cattis och hennes hundar i skogen och spårade. Cattis gick ut ett appelspår till Astrid som hon tog sig igenom till slut. Jag trodde att vi hade gått fel men hon stod på sig att vi skulle gå dit hon ville och hon hade så rätt stumpan. Cattis som såg sista pinnen sa att hon blev så glad när hon hittade den. Pinnar är nu mycket roligare än leksaken på slutet så nu får vi plocka bort den och skaffa en slutpinne istället. Maya fick också ett spår med en vinkel som hon gjorde galant. Hon markerar tom pinnarna men skulle aldrig få för sig att plocka upp dem i munnen.

Som det är lite svårt att knäppa kort på sig själv så kommer här lite kort på Cattis och hennes hundar, Ronia, Kajsa och Bella.

Nakenfisen Kajsa i början av sitt köttbullsspår

Nakenfisen Bella med hår var en ivrig påhejare i bakrunden

Kajsa kan vacker tass

Här är den större tjejen Ronia ute och visar hur man gör i spårskogen

Påsläpp efter en pinne. Ronia vill iväg på engång.

Så bär det iväg. Lite mer fart och tyngd här än med en faraohund.

Ronia har hittat en pinne

Slutbelöningen. Köttbullar i en burk. Smaskens. Tycker nog att jag la ett bra spår till de här två. Cattis spår till Astrid var även det väldigt bra.
Vill ni besöka Cattis och hennes hundar så är adressen den här. http://www.ronia.be/
Nej tack för en härlig dag i skogen Cattis det måste vi göra om. Det är ju så roligt att spåra så blir det så sällan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, en hel bildserie av oss ;) Snygg rumpa jag har..eller inte *haha*.

Tack själv för sällskapet o hjälpen idag :)