onsdag 9 juli 2008

Vinthundspecialen

I helgen invaderas Lövudden i Västerås av vinthundar av alla de slag.

Så klart kommer jag och mina tjejer att vara där. Det var några år sedan sist jag var med på specialen som då gick i Tammsvik. 2005 tror jag faktiskt att det var. Den gången var det inte så fint väder och det regnade en hel del. Jag och Andreas höll på att köra fast på åkern med husvagnen för att det var så kladdigt. Det var annars en väldigt trevlig utställning som inte blev någon succe för oss direkt. Trevligare var det på kvällen när vi var hem till Lotta och Fredrik och käkade kräftor. Kommer ihåg att Fredrik hade bakat ett jättefint matbröd i form av en kräfta.

Tävlingsmässigt så gick det bättre för oss under Lure Coursingen. Maysan blev 5 bästa hund av 12 startande. 4 Finska farvidunder hamnade förre henne och en finsk efter. Så hon blev även bästa svenska hund. Inte illa av Maysan pajsan.

Så iår får vi se hur det kommer att gå för Astrid. Kanske gör hon ett bättre utställnigsresultat än sin mamma kanske inte. Känner att det spelar faktiskt inte så stor roll för det kommer bara att vara roligt att vara där på Lövudden och kolla in läget. Våran stund kommer när den kommer. Nu ska vi bara mysa lördag, söndag och bara ha det bra.

Hade föresten ett sådant flax att jag fick en campingstuga på mälarecampingen som ligger vid Lövudden. Ringde på vild chansning och fråga ifall de hade någon ledig idag. Och det hade de så här 3 dagar förre. Vet att jag ringde dit för flera månader sedan och då var det fult. Men ibland ska man ha tur och det hade jag idag JIIIIIPPPIIIII.

1 kommentar:

Mirrekex sa...

Ohhh vad spännande. Kommer du ligga kvar där? Där har vi bott på det vandrarhemmet ett par ggr .) Hppas att allt e bra. Ha en skön helg kram Lycka till