måndag 3 september 2007

Flyttat

Nu kan man äntligen säga att vi har flyttat jag och djuren.

Gud va skönt och jag tänker inte flytta igen. Nehej men om det tar slut då, ja då tänker inte jag flytta ;) Då får faktistk Peder flytta är så jäkla trött på att bära och kartonger och packa och packa upp. Hur kan man samla på sig så jäkla mycket skit fast man bara är 31 år och säkert har flyttat 10 gånger som man kommer ihåg. Slänger man aldrig nått. Verkar inte som det ivarjefall, men nu kan jag lova att jag har slängt saker.

En helt duglig tv-bänk, fungerade liten tv, som vi sedan såg var riktigt dyra på blocket. Peder tyckte att jag skulle leta reda på den i conteinern men där gick gränsen. Slängt är slängt. En massa böcker och annat tjafs åkte också ner. Måste säga att det var ruskigt lätt att slänga bara man kom igång. Tur att jag hade flyttat nästan allt innan jag började slänga för annars hade kanske mycket mer kastats.

Nu sitter jag här och tror att jag har bantat mitt bohang rätt rejält när jag igenligen vet att jag har en massa saker hos pappa också. Mitt stora skåp i solid ek som jag ska tvinga någon att bära. En massa saker i hans källare som ska kastat för att de luktar mögel. Och lite annat smått och gott men som jag inte orkar bry mig om just nu.

Nej nu ska jag slappa och mysa i mitt nya hem och kolla på alla kartongerna som behöver packas upp.

Inga kommentarer: