onsdag 5 augusti 2015

Tre år, Var har tiden tagit vägen

Idag fyller mina små tre år. Tre år, det var ju inte så länge sedan jag och Anna Rasmussen tog den fantastiska resan ner till Hästhagra i Småland. Fantastiska resan ska läsas med ironi. Den innehöll, krock, blinkande motorlampa, byte av bil, snöstorm och en resa som för mig och Astrid som tog ungefär 15 timmar. Åkte hemifrån vid 14 på fredagen och vare vid vandrarhemmet vid 05 lördag morgon. Vi sov i tre timmar tror jag och vid 09 lördag morgon hämtade vi upp Xena för att ta den långa resan hem igen. Vi var hemma vid 20 tror jag i Dalarna igen. Utan Anna hade jag inte orkat den långa resan. Jag är evigt tacksam att hon körde i snöstormen och lånade ut sin bil när min strejkade. 

Tre år sedan, helt otroligt. På tre år har Xena hunnit med att få ett utställningschampionat, lc licens, diplom i nybörjarklass i rallylydnad och haft det så rolig jag och min lilla fis. 

 För ett år sedan kom Tyson och han har faktiskt firat två födelsedagar här så han har faktiskt bott här längst av sina hem. Han har gått bråkhundskurs, nosework och börjat tävla i rallylydnad och ställts inofficiellt en gång. Mycket har han hunnit med på ett år och mer ska det väl bli. 

 Idag har jag och mina vänner tagit en skön promenad i sakta mak och busat på gården. Pussat på dem lite extra men ingen present har de fått för den kommer i helgen. Jag tror de kommer att gilla helgen. Så stort grattis till mina busiga små


Inga kommentarer: