torsdag 6 augusti 2015

Bilen är packad

Direkt efter jobbet far jag, kamelen, giraffen och raptorn till Karlskoga för att installera oss i en stuga på Lunedets camping. Vi ska under helgen gå kurs för Pernilla pöykiönemi och schemat är väldigt fullspäckat. Kursen är inriktad på rallylydnad och htm/freestyle. Det ska bli så himla roligt och det verkar kanske som vi har vädret med oss också. Vi får verkligen hålla tummarna för det. Det är ju inte kul att gå kurs i flera timmar om regnet ska ösa ner.  Bilen är i alla fall fullsmetad med saker från kläder till varmt väder till kallt väder. Astrid ska också följa med och jag ska försöka göra tiden för henne så rolig som möjligt men kanske har syskonen dött på lördagen så Astrid får träna hela söndagen. De är inte direkt vana att träna i flera timmar. 
 

Vi deltagare har fått vara med och välja hur kursen ska utformas och mycket av det som jag ville göra är med i schemat. Vi börjar direkt på fredagen med en träningstävling och jag har valt en nybörjarbana och en fortsättningsbana. Vi fick välja mellan att köra en bana i rallylydnad eller ett program i freestyle och htm. Det roliga är att instruktören har tävlat SM med sin greyhound i htm eller freestyle. Jag är verkligen mycket förväntas full för det här. Men så ska jag ju få träffa Anna och hennes röda också idag när vi kommer ner. Det ska också bli roligt och det kommer att vara whippet utställning vad jag förstår på söndagen på samma ställe. Så kanske hinner jag kolla på  lite whippetar också. 

Spännande helg och uppdatering kommer under helgen men den kommer då att ske via min FB sida sofie och kamelerna. Så blir ni nyfikna får ni kolla in där och gilla oss så ser ni när uppdateringar kommer. 

1 kommentar:

Sofia sa...

Låter som en spännande helg. :-)