fredag 31 juli 2015

Strömsholm och köttbullerally

I samband med rasutställningen så skulle vi även arrangera lite köttebullerally för att andra ska få prova på och känner på vad rally är. Det har anordnats två gånger tidigare och det har varit mycket uppskattat. Jag hade anmält alla mina vänner som det var inoffiellt och man fick köra med godis och belöna inne i ringen. Så roligt att Astrid fick vara med och visa upp sig för engångs skulle :)
 
Min vän Pernilla var med och dömde rallyt och hon tyckte att det var mycket roligt att se alla duktiga ekipage. Själv så gick vi bara in och körde tre banor helt utan prestige. Astrid belönades i ringen så hon skulle kunna sitta ner. Annars har hon tagit pension i alla som heter träna då hon simulerar att hon inte kan någonting längre. Men hon skötte sig fint bara matten som inte kunde räkna steg. Även Xena skötte sig fint men jag märkte att hon var rejält trött efter allt springande i ringen i olika klasser och var lite slö. Även Tyson skötte sig den här gången nu när vi fick ha belöning i ringen och pekade inte finger alls till sin matte. Han var dock lite för taggad och klättrade lite på sin matte i stället. När det sedan var prisutdelning så visade det sig att Xena blev 3;a efter en papillon som vann och en kinesisk nakenhund som kom 2:a . Astrid gick och blev 4:a och Tyson 6:a. Ja vi kan säga att vi hade flyt den här dagen. Jätteglad över köttbullerallyt också. De kan mina vänner trotts att de var trötta bara de får lite rätt motivering.
 
Alla som var med var jätteduktiga och jag hoppas att några fler känner sig sugna på att testa på sporten.
 
Efter köttebullerallyt var en otroligt skön helg i Strömsholm slut. Vi hade trivts så bra i det lilla torpet och sov länge eftersom vi var trötta efter dagens aktiviteter. Det var otroligt fint att gå i området och gick mycket på kapplöppningsbanan och filosoferade. Jättekul att Pernilla och Wiese höll oss sällskap en kväll och knöt en massa kamptrasor och drack vin. Ja bara jag och Pernilla då.
 


Xena är fokuserad
 


 
Lurviga Astrid tyckte det var roligt



Tyson tyckte det var mycket roligt
 
 

Inga kommentarer: