måndag 6 oktober 2014

Idag vill jag bara gråta en skvätt

Igår kväll började promenaden väldigt bra men barkade ur efter att Xena kastade sig efter en katt. Då var friden förstörd och promenaden avslutades med att Tyson satt och vrålskällde som en furie efter att ha sett grann hunden. Idag gick morgon promenaden bra och även lunchpromenaden tills vi såg grannhunden igen. Tyson blev som en furie, xena skällde, astrid skällde och grannhunden skällde. Tyson var så blockerad att jag fick hålla i honom hårt i halsbandet. Det fanns inte en chans att vi kunde gå framåt. 

Lång historia kort, grannhunden kom lös och tänker springa fram till oss. Jag fick verkligen panik och skriker hysteriskt, få tillbaka henne han kommer att bita om hon kommer fram. Hunden har tidigare i år bitit xena i nosen när den kom lös. Hade hunden kommit fram hade tyson bitit det första som kom i vägen, mig hunden eller tjejerna. Mina tjejer hade även kunnat bita hunden som xena hatar henne. Ja det hade kunnat bli riktigt otrevligt. Jag tackar bussen som kom och gjorde att hunden tappade fokus och sprang tillbaka toll sin matte. 

Men så kommer vi till det jag sa att han skulle bita. Min sambo tycker jag är knäpp som sa det som folk kan säga att han är farlig. Men jag fick panik som jag vet att han har bitit en liten hund tidigare och jag vill verkligen inte att det ska hända igen. 

Efteråt satt vi och kramades i soffan och jag har mått dåligt hela eftermiddagen. Sambon var med på kvällspromenaden men typiskt så mötte vi ingen hund. Han tror nämligen inte att Tyson kan göra det jag tror.

Inga kommentarer: