tisdag 26 augusti 2014

Det är något knas med Astrid

Astrid åkte i fredags till fjällen med min mamma och Bengan. Något som hon alltid har älskat men den här gången blev det inte som vanligt. Astrid var inte pigg och gick bara fort framåt när de var på väg till stugan igen. Hon gick ofta bakom mamma och Astrid brukar springa förre i vanliga fall. I måndags bestämde mamma att de skulle åka hem med Astrid som hon inte var pigg.

När Astrid kom hem så följde hon med på promenad och sprang även lite på gården. Men på kvällen när vi lagade mat så låg hon bara i soffan och tiggde inte alls mat. Vilket inte är normalt när vi pratar om Astrid. I morse ville hon inte ha sin frukost och knappt sin skinkskiva med medicinen. Hon ser så trött ut och till kvällen åt hon bara burkmat lite segt. Sedan har hon bara legat i soffan. Hon var lite sig själv på eftermiddagen när hon och Xena fick en promenad utan Tyson.

Men nu är tid beställd till veterinären för att kolla upp snuttan. Jag funderar allvarligt om hon har ont i munnen igen och tandlossning igen. Skulle vara mycket tråkigt men samtidigt skönt om det skulle vara så och hon sedan blev sitt gamla pigga jag.

Fina Astrid som har varit med om så mycket. Skulle hon inte bara kunna få åldras utan krämpor. Det önskar jag mig.

1 kommentar:

Anonym sa...

söta lilla vännen hoppas att du blir frisk så du kan vara med på äventyr igen!! vi håller tummarna för det tusentals kramar från mormor