torsdag 19 december 2013

Förbaskade kamel BAJSA

Ja så känns det för tillfället då Xena har gått tillbaka till att inte vilja bajsa på promenaderna och det är enbart på grund av det förbaskade löpet. Hon är fullt upptagen med att kissa typ överallt och att lukta i typ varenda fotspår en hund eller annat djur har tagit. Hon kissar och hon kissar och hon går och kissar och kissar lite till. Ja jag vet inte hur många gånger hon kissar på en promenad faktiskt orkar inte räkna. 

Igår kväll tyckte hon att det räckte med att bajsa en gång på morgonen för hon vägrade under hela den långa promenaden på 1½ timme på kvällen och på nattkissen tänkte hon heller inte bajsa men då fick matten nog och kamelen fick gott bajsa innan hon kom in och när hon äntligen gjorde det så bajsade hon två gånger. Ja så inte var det ofogat tjat och vem vill ligga bajsnödig en hel natt. Hon bajsar i vanliga fall 2-3 gånger om dagen så ja vad ska man säga. Dryg kamel, dryg kamel hahaha

I morse tänkte hon heller inte bajsa fast vi var ute en timme efter frukost. Lite olämpligt som jag skulle vara borta 6 timmar innan jag kom hem så jag fick tjata igen och hon bajsade efter en stund på gården efter att ha låtsat jagat något mellan varven. Men jag tror hon var glad för det sedan.

Så jag hoppas hon blir normal igen när det här går över , sötnosen.

Inga kommentarer: