onsdag 11 december 2013

Detta löpande

Xena började att löpa förra veckan för första gången 16 månader gammal. Rätt tidigt för en faraohund faktiskt. Maya var runt två år och Astrid var hela tre år innan hon började löpa. Men då funderade jag allvarligt om det var stora fel på henne :) 

Men igår då började också Astrid att löpa så nu har jag två kameler som löper hemma, gud vad roligt men samtidigt skönt att det sedan är över fort på båda. Men Xena är översexuell, igår satt hon bredvid Astrid och putsade på henne och pep och ville lukta henne mellan benen. Ja hon satt också och försöker jucka på henne. Idag har hon inte gjort något tokigt översexuellt mer än pipa efter en snygg hane när vi var ute och gick. Men hon har nu kissat in hela stan när vi var på promenad, kissat och kissat och kissat. Nu är hon trött efter att ha gått från turbokamel till en sengångare på promenaderna som det ska luktas in precis allt i hennes väg. Det var så intressant att hon inte kunde bajsa fören hon nästan bajsade på sig. Då är det intressant ute kan jag säga när kamelen kissar och typ bajsar samtidigt. 

Annars har jag tyckt lite synd om henne som hon inte har fått sova i sängen nu när hon har börjat löpa men det har vi nu löst och hon är nöjd och glad och får fortsätta sova under täcket. Jag och Xena sover på ett täcke så hon kan hålla sig varm nattetid under mitt täcke. Det har ju varit katastrof på  nätterna med en ledsen ledsen kamel som har försökt och försökt ligga i sängen och sedan tog ju bästa kompisen bästa korgen också. Det var bara missär. 

Xena skrek. Jag förstår ingenting vad är det som händer och såg så ledsen ut att mattes hjärta smälte. Igår kväll hittade jag henne så här. Ja jag vet inte vad man ska säga de är inte generade av sig i alla fall


Inga kommentarer: