söndag 12 maj 2013

Pyjamasparty och jobb

I fredags fick jag en förfrågan om jag ville jobba natt och är det inte lite typiskt att de alltid ringer när det är lite komplicerat. Den här gången var Astrid borta och sambon jobbade helg. Xena är inte van att vara hemma själv själv så det ställde till det lite som sambon åker till jobbet kl 04,30 på morgonen och jag slutar kl 07,00. Kände mig inte alls sugen på att lämna lilla Xena hemma själv i 2,5 timme om hon skulle bli ledsen. Med Astrid inga problem som det går bra. Som tur är så tog gärna hundvakten Anna hand om Xena till mig så jag kunde jobba med gott samvete. Vilken tur jag har som hon gillar Xena så mycket och det känns lite som att Xena har två hem :)

Så för första gången i sitt liv fick Xena sova borta hos någon annan. Mycket nyttigt i mina ögon som det är bra om de klarar av sådant om något skulle hända. De kollade på Let´s Dance och poppade pop corn och det senaste var mycket märkligt sa Xena. Här kommer hon aldrig att få höra några pop corn poppas som jag gillar färdig poppade pop corn på påse som man köper i affären. Xena somnade även i Annas säng men förflyttade sig under natten ner till soffan. Stolt över min kamel som inte gjorde nått hyss utan anpassade sig till situationen. På lördagen så fick hon följa med och träna lite och träna på att sitta i bilen när andra tränar. Det sista var inte så populärt som hon låter väldigt av att bli själv i bilen men det är bara att träna på. Xena fick testa på att gå upp på A- hindret och hon gick hela vägen över väldigt lugnt och satt sig på vägen ner :) Sedan kom de hem och jag vaknade och vi tog en sakta promenad i skogen som avslutades med bus på gården. Sedan var Xena slut som kamel i några timmar och då passade vi på att åka och handla i affären. Hon låg när vi åkte och hon låg när vi kom hem igen på samma ställe och rörde sig inte. Bra där av Xena. Himla tyst var det också som Astrid inte var hemma.

Summan blev att Xena fick sova borta med bra resultat, jag fick tjäna lite pengar och sedan sova ostört när jag kom hem. Tror faktiskt att alla var nöjda och glada som Xena mer än gärna också fick sova över flera för Anna. Har fått rapport om att Elza också är trött efter översovningen, träning och bus. Även Astrid har det bra i fjällen så en helg där alla är nöjda. 

Alla bilderna är tagna av Anna




1 kommentar:

Eva sa...

Sova över hos bästa väninnan (Astrid är väl mer "syster" tänker jag) måste ju vara superkul!
Duktig tjej du har!
Och den där sista bilden i motljus - härlig!