tisdag 24 januari 2012

Motion

Idag har jag och Astrid tagit en ensam promenad igen. Den här gången var hon inte så nere när vi skulle iväg utan stod faktiskt och pep lite vid dörren. Det är ett bra tecken. Sedan så tog det inte så länge innan hon knatade på framåt i bra fart så kopplet sträcktes. Och hon drog faktiskt lite min duktiga kamel. På vägen hem så hade hon lite bråttom så då joggade vi även och jag använde mig av ett ord som jag har när det ska gå fortare. Hon drog då iväg och drog faktiskt. Men vi gjorde bara korta vändor så hon inte skulle tappa suget. Började även tänka på promenaden att vi skulle träna dirigeringar som är användbara för agilityn. Så varje gång vi skulle svänga ut med rätt arm och så vilket håll. Det gick faktiskt super. Och när det var rakt på sedan så sa jag framåt och visade med armen. Ja det tycker jag var smart av mig.

Men 7 hurtiga kilometer fick vi till. Hon såg nöjd ut efteråt och jag kände mig också väldigt nöjd efter att ha

3 kommentarer:

Vicky sa...

Jag vill också ut och gå underbara motionsrundor i friska luften! Men dom nakna ligger hellre framför brasan ända in i mitten av maj, om dom får bestämma.

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad roligt att Astrid börjar tycka att era ensam promenader är roliga :)
vad bra att du även kan passa på att träna lite på sånt du har nytta av på agilityn :)

Kram

Quila o Ronja sa...

Vad bra med träning under promenaden. Du är allt bra smart du ;-)
Sv. Jaa, där sa du nått`! Ska försöka fixa till bild vid "kärran" som han åkte i som valp. Han skulle vilket fall som helst, inte få plats i den längre, haha
Kram på dig!