lördag 28 januari 2012

En vintrig promenad på våran sjö



Idag har jag och kamelerna tagit våran första promenad på sjön för i år. Har gått i några dagar och funderat om det inte börjar bli dax för att man ska våga sig ut på den. Så idag såg jag att de har plogat upp en promenadslinga på sjön. De brukar ploga runt hela sjön och det är fantastiskt skönt att gå där. Kamelerna älskar det och det kan ni ju se på filmen. De blev helt tossiga när vi gick ut på den. Kanske mindes de allt skoj från förra året när de fick springa lösa nästan hela vintern på sjön. Lite extra blev det också som några åkte skridskor framför oss. Kanske inte det smartaste av mig att stressa upp dem lite extra för det var svinhalt ;) Men ibland tänker man inte efter. Anka var hemma i värmen som hon har varit lite seg på promenaderna i några dagar. Hon vill inte riktigt gå ut på dem. Så hon har struttat runt på gården och det verkar hon nöjd med.


Men åhhhhhhhh måste du ta kort i dag med. Nej vi tänker in sammarbeta


Okej då, men vi tänker inte titta mot dig det fattar du väl när du är sååå tråkig.




Grupp fota med matten var inte heller så uppskattat. Jag och bästa Maya Piraya.




Och jag och Astrid pruppiluppan




6 kommentarer:

Christina Klosterberg sa...

Härlig promenad och vad lika ni är;)

Quila o Ronja sa...

Hm.....får lite konstiga tankar, när det gäller "isar". Tänk om, liksom! Fina flickor i sina täcken! (Jaa, på matte med, så klart!)
Kram

Arlo sa...

Men oj, kamelerna, vad ni skulle behövar få springa för fullt där på isen! Så mycket spring i kamelbenen! Eller kanske matten kunde åka skridskor efter er?

Grabbarna boys sa...

Jättefina bilder från en härlig promenad!
Vov o kram!

[Anna] sa...

Åh vad kul! :) Måste se om man inte vågar sig ut på isen här oxå, man får så fria promenader med fin annorlunda utsikt då :)
Vad roligt kamelerna skäller, så mörkt och boffigt inte pipigt som mina lappisar. Sånt där skällande stör man sig ju inte ens på :)

Ann-Margret o Vinja sa...

Måste vara kanon att kunna gå långa promenader på isen, men jag är allt lite nojjig när det gäller isen för jag törs inte ut och gå på den.
Önskar jag tordes men jag tycker det är läskigt.

Kram